Necessito fer un Mala Mare, en plan emprenyada.

I us ho explico, i ja està.

Aquest va en un altre to: PENIS, VAGINES I EL PUTO AUTOBÚS.

Sí. El puto autobús d’aquests degenerats que es fan dir bons pares, bones persones i salvadors dels drets dels infants, que m’han encès les neurones i em fan posar elèctrica.
Així que com a Mala Mare, la meva aportació.

Tinc dos fills. Una amb xixi i l’altre amb penis. De moment. Perquè potser algun dia canvia. Jo ara mateix, no ho sé, i tampoc em preocupa gaire.

El meu objectiu màxim com a Mala Mare no és que mantinguin ni la tita, ni el botonet. Apa, com us quedeu?

Ja d´entrada PAM. En la frente.

El que vull és que prenguin a respectar-se, a saber si és el que els agrada; i ser valents per dir-me si els passa res.

Me’ls estimaré igualment. Obvi. Quina burrada, dubtar tant sols ni un sol moment!!!

I independentment del que tinguin als baixos, i amb la mateixa força de si decideixen estimar a un noi o a una noia, o a tots dos per igual.

El meu objectiu vital com a Mala Mare, és que MAI pugin al puto autobús de color taronja.

Ni física, ni mentalment.

Aquest és el tema. Ni polles, ni penes, ni conys, ni vagines, ni floretes, ni cuquets.

A la nena, l’ensenyaré a respectar, a respectar-se, i a fer-se respectar. I al nen igual. EXACTAMENT.

I m’encanta que ella jugui al fútbol, (tot i que ho fa fatal) i que ell dugui els cabells llargs com una noia. Diuen…(jo sempre els vaig dur tallats ben curts, i no he dubtat que sóc i he sigut ELLA mai).

Tant de bo d’aquí a un temps ella decideixi rapar-se, i ell fer-se trenes als cabells. Perquè voldrà dir que no passaran per l’aro. I vejam, m’encanta els que no passen pel tub, ja ho sabeu. Com també odio les trenes als cabells… Si, ho sé, d’aquí a uns anys aquesta frase me la menjo amb patates.

I per liar-la un rato més, que fa molts dies que no escrivia, de vegades penso que m’agradaria que un dels dos fos gay. WALA, ay la Albeta lo que ha dicho!!!

Sí. Ho dic perquè ho penso, i quan ho dic la penya em mira estrany.

Espereu, m’explico, ja veureu. Si tingués un fill o filla gay, d’aquesta manera encara estaria més sensibilitzada, per si encara no ho estic prou, i no tindria tant el perill que la meva ment no estigués oberta, que és el que més temo del món.

No vull tenir res a veure amb els gilipolles de l’autobús. Vade retro, out of mi!!

De la gent que no heu de refiar-vos és d’aquella que no pot tolerar ni transigir. No dels que criden, o us porten la contrària… Ni dels que són DIFERENTS. Us ho dic. Feu-me cas.

Les Males Mares i els Mals Pares, el que hem de fer és estimar i educar als nostres fills sobre això. Punt.

I ara tenim l’obligació de seure’ls a la taula, i ensenyar-los la foto de l’autobús dels pebrots. I que llegeixin que hi posa, i fer debat amb ells després.

I amb la cara ben alta, dir-los que el dia que ens assabentem que se’n riuen o no acullen a un nen o una nena que se sent diferent, ens farà molta vergonya, perquè patirem perquè no els haurem ensenyat prou bé. (Jo afegeixo en aquesta part, que els cauran llamps i trons i es trencaran els murs de les cases sobre els seus caps, amb dimonis i bruixes que els perseguiran fins a la mort, però això, és opcional).

I com a Mala Mare em toca treure les ungles i ensenyar les dents a tots aquells que dubteu de si un nen nascut amb pene es pot sentir diferent, i creieu que és per vici, o per malaltia o per maldat, o per que l’han manipulat. Que si pot sentir? Que si pot pensar, patir ????

Ho dubteu? Engendreu robots, vosaltres?

Clar. És que és culpa de la inquisición GAY, al loro!!

I us ho dic: No us acosteu a mi. No us acosteu als meus fills.

Els previndré contra la gent com vosaltres; que no es refiïn dels que diuen que tot és pecat.

Alerta, que a sota les estores tenen ànimes abusades de nens que encara estan plorant, i cadàvers als armaris, d’homes i dones que no han pogut sortir-ne mai.
Ser cristià és una altra cosa, i jo ho sé PERFECTAMENT.

Espavileu! I parleu amb els vostres fills i filles en lloc de quedar-vos pillats amb dibuixos que semblen de P3 però són per adolescents d'”Hola soy Nico“, que en realitat és un plasta i un pesat, i no ni té pene ni xoxete entre les cames… veieu com ni us hi havieu fixat???

Ja ho vaig dir, però em reitero: si aquest fos un país normal, no hi hauria ni una sola gota de gasolina que fes circular el puto autobús. I punt.

I tindríem altres debats. Molt més interessants.

Així que Mala Mare al ataque, que sapigueu que els meus fills ja estan entrenats amb el tema transgènere i tal.

Val tenen una mica d’embolic;  i qui no? Si en tinc jo als 39 anys…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s